Béla napja van. | 2024.04.23

Bartha elvtárs! A gyanú szerint tavaly októberben bepalizták a miskolciakat!

2020-06-21 11:06:46

Pénteken az országos sajtóban megjelent hírek szerint, Badány Lajos Velünk a város „Hurrá!Miénk a város” frakció jobbikos önkormányzati képviselője, frakcióvezető-helyettes, gazdaságfejlesztési tanácsnok, a Városgazdálkodási és Városüzemeltetési Bizottság elnöke, az alpolgármesteri poszt várományosa, a Miskolchoz közeli Mályiban, egy illegális szemétlerakóhelyen "szívességből" zöld hulladékot rakott le. A helyi polgárőrparancsnok szerint, az illegális szemeteléssel az érintett szabálysértést követett el. A szemetelést szombati magyarázkodó közleményében Badány elismerte.  

Az országos felháborodás nem vetett jó fényt a Velünk a város Hurrá!Miénk a város! elmúlt 8 hónapos, botrányokkal telített, Miskolcot a szakadék szélére kormányzó tevékenységére.

"Tömeges elbocsátások, bérek csökkentése, cafetériának a ki nem fizetése, és még számos megszorítás jellemzi a gazdálkodásuk polgárokat érintő oldalát."

"A baloldali haverok helyzetbe hozása, ingyenélő kommunista "tanácsadóknak" havi százezrek kifizetése, a Velünk a város „Hurrá!Miénk a város” frakció tagjainak pofátlan álláshalmozása, pazarlás van a másik oldalon."

A miskolciak közül egyre többen ébrednek rá, hogy átpalizták őket. A trójai falóként használt Veres Pál háta mögött visszajöttek azok az elvtársak, akik 2010 előtt gyakorlatilag nullára amortizálták a várost. Hazug ígéretekkel 2019-ben visszatértek, és a színfalak mögött, marakodnak a koncon.

A MiskocHolding Zrt-nél a nélkülözhetetlen igazgatói koordinátor Bartha György elvtárs, a Velünk a város „Hurrá!Miénk a város” frakció megmondó embere - a legutóbbi kádári-divat szerint öltözve - szombaton újabb fantasztikus leleplezéssel állt elő.

Ha valaki azt gondolja, hogy az 1980-as évekből itt ragadt elvtárs önkritikát gyakorolva felfedi a Velünk a város „Hurrá!Miénk a város” frakció egyes tagjainak (vagy asz összesnek), mennyit sikerült markolni a közpénzből, az téved. Erről szemérmesen hallgat.

Bartha szombati közleményé szerint, annál a Miprodukt kft-nél tártak fel egy "biztosítási csalást", amelynél a korábbi hírek szerint, a mostani vezetés, a fogyatékkal élő munkavállalókat megrövidítette. Micsoda szánalmas Badány Lajos illegális szemetelésének országos felháborodását, egy korábbi csőtörés okozta kárt, "biztosítási csalás gyanújának" kikiáltásával terelni!

Tavaly október 8-án csőtörés volt a Miprodukt Kft-nél, amelyben 100 000 ív papír és 50 000 boríték sérült meg. A cég benyújtotta kárigényét, amit a biztosító elismert és kifizetett. A gyakorlatban ez úgy működik, hogy káresemény bejelentése után, a biztosító meggyőződik a valós kárról a helyszínen, és a tapasztaltak alapján fizet, vagy nem fizet. Bartha elvtárs igazgatói koordinátor úr mostani fantasztikus leleplezésének, a biztosító jogosnak ítélt és kifizetett kárértéke 568.756 Ft.

Bartha elvtárs betolta a beharangozott elefántot, amiről azonnal kiderült, hogy a bolha nagyságát sem éri el!