Andrea napja van. | 2024.04.18

Már eladó a miskolci 20 emeletes toronyház (Frissítve)

2020-06-14 18:51:38

Sokan kétkedve fogadták a napokban írt, Hová költözhet a miskolci polgármesteri hivatal, ha a csőd elkerülése miatt, el kell adni az épületet? - című cikkünket, amelyben leírtuk:

"Veres és „Hurrá! Miénk a város” frakció a hírek szerint, gondosan titokban tartott gigahitel felvételével akarja a gigadeficitet csökkenteni. Fennáll annak a veszélye, hogy a felelőtlen gazdálkodás miatt nem kapnak hitelt, és a csőd elkerülése érdekében minden mozdítható városi vagyont értékesíteni kell. Eladásra kerülhet a 20 emeletes toronyház, a lánykollégium, értékes belvárosi ingatlanok, de még a polgármesteri hivatal épülete is."

A képen látható hirdetést az ingatlan.com oldalán találtunk, amelyet idekattintva megtekinthet.

Szombaton Veres Pál polgármester egy riportban olyan Miskolcról beszélt, amely nem létezik. Ez a hirdetés a miskolci valóság. Hét hónap alatt, hét milliárd forint hiányt valahogy ki kell fizetni. Arról még nincs információnk, hogy megkapták-e a hitelt.

"Hurrá! Miénk a város" már megsarcolta az összes egyszerű városi alkalmazottat, ami ebből  befolyt, levonva belőle a baloldali haverok "tiszteletdíja", és ami megmarad, az nem elég a csőd elkerülésére. Megkezdődött a miskolci önkormányzati vagyon kiárusítása, széthordása.

Eladásra felkészül a lánykollégium, az értékes belvárosi ingatlanok, és végül a polgármesteri hivatal.

Erősen elgondolkolkodtató, hogy lehet-e hinni azoknak az információknak, nyilatkozatoknak, amit az összeborulás a nyilvánosságra hoz, vagy mond.