Gellért napja van. | 2023.09.24

Az elmúlt 24 órában történt

2015-06-25 08:44:55
Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2015. június 24-én hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

 

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság L. Roland 60 éves, Pál Zoltán 65 éves és L. Gábor 23 éves helyi lakosokkal szemben. A három férfi 2015. június 24-én 15 óra körüli időben tűzifát kínált eladásra egy mályi lakosnak, akinek a kialkudott öt köbméter helyett csak másfelet raktak le az udvarára. A sértett által értesített rendőrök a helyszín közelében azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a csalókat, akiket a hatóság őrizetbe vett.

A mezőkövesdi, a kazincbarcikai és a miskolci rendőrök további egy-egy férfival szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot eltiltás hatálya alatti járművezetés miatt.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában hét személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.