Valter napja van. | 2024.07.16

Az elmúlt 24 órában történt

2015-06-24 09:05:26
Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2015. június 23-án három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

 

Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást az Edelényi Rendőrkapitányság Sz. Tibor 21 éves és J. József 57 éves tomori lakosokkal szemben. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a két férfi az utcán veréssel fenyegette meg szomszédjait. A kiérkező járőrök a kihívóan közösségellenes magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő személyeket előállítottak a rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették. A szerencsi rendőrök további egy férfival szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2015. június 23-án 16 óra 15 perckor elfogták, majd bűnügyi őrizetbe vették M. András 21 éves helyi lakost, akivel szemben a Miskolci Járásbíróság korábban zsarolás és egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában nem történt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset, anyagi kárral járó ütközés két esetben jutott a rendőrség tudomására.