Gellért napja van. | 2023.09.24

Az elmúlt 24 órában történt

2015-06-17 11:42:59

A megye rendőri szervei 2015. június 16-án három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Cs. Csaba 24 éves miskolci lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 23 óra körüli időben a Miskolc, Balázs Győző téren egy gáz-riasztó fegyverből adott le lövést, amely cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban riadalmat és megbotránkozást keltsen. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci rendőrök további egy fővel tulajdon elleni szabálysértés (lopás), míg a tiszaújvárosi járőrök egy személlyel szemben garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.