Alajos napja van. | 2024.06.21

Szerszámnyél pro és kontra

2015-05-14 11:48:07
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki egy tiszakarádi utcán ismerősét egy csákány nyelével bántalmazta.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy 54 éves tiszakarádi férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. május 13-án 17 órát megelőzően elment egy helyi 35 éves ismerőséhez, hogy a tőle korábban megrendelt kapanyeleket elhozza. B. Tibor azonban az iparosnál sérelmezte, hogy az elkészült eszközök nem a korábban általa átadott faanyagból készültek. A megrendelő ezt követően hazament, de később visszatért egy csákánynyéllel, majd a köztük kialakult vita hevében az utcán bántalmazta a kisiparost. A sértett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

 

 

A helyszínre kiérkező rendőrök azonnal elfogták a kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő férfit, akit előállítottak a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra.

A garázda férfi gyanúsítotti kihallgatása során a nyomozóknak beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy nagyon megbánta amit tett.