Gellért napja van. | 2023.09.24

Az elmúlt 24 óra számokban

2015-04-14 09:50:06
Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megyében 2015. április 13-án a miskolci járőrök egy fővel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Sz. Gábor 23 éves miskolci lakost 2015. április 13-án 17 óra körüli időben az egyik miskolci áruházban, egy palack szeszes ital eltulajdonítása közben érték tetten. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött férfit fogtak el és vettek őrizetbe. H. László 38 éves miskolci lakos ellen a Miskolci Törvényszék bocsátott ki elfogatóparancsot, mivel a férfi a vele szemben korábban jogerősen kiszabott közérdekű munkavégzésnek nem tett eleget, így azt szabadságvesztésre változtatták át.

Az említett ügyön túl az ózdi rendőrök további két személlyel szemben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában 11 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.