Frigyes napja van. | 2024.07.18

Halálos közúti baleset szemtanúit keresi a rendőrség

2015-02-16 16:08:30
A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya nyomozást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 23-án 17 óra 18 perckor Tiszaújvárosban, a Szent István út és az Árpád út kereszteződésében egy fekete színű, Opel Corsa típusú gépjármű balra nagy ívben kanyarodva nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy a járdáról az úttestre lelépő idős, gyalogos férfinak, elsodorva a gyalogost.

A helyszínre kiérkező mentőszolgálat munkatársai megvizsgálták a férfit, azonban sérülés hiányában, valamint azért mert az a további ellátásról lemondott, eltekintettek a további kezeléstől.

Ezt követően, a későbbi órákban az idős személy rosszul lett, így kórházba szállították, ahol – mint megállapították súlyos koponyasérülése miatt – hat nappal később, 2015. január 29-én elhalálozott.

A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik a baleset időpontjában a fenti útszakaszon közlekedtek és látták a történteket, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni személyesen a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán (3580 Tiszaújváros, Tisza út 2.), e-mailben a tiszaujvarosrk@borsod.police.hu címen, telefonon pedig hivatali munkaidőben a 49/544-290-es telefonszámon, illetve a nap 24 órájában az ingyenesen hívható 107, 112-es segélyhívó számokon lehet.

Köszönjük segítségüket!