Huba napja van. | 2022.08.19 | MNB középárfolyam:

Az elmúlt 24 óra számokban

2015-01-10 09:29:01
Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2015. január 9-én hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A szerencsi rendőrök egy-egy férfival tulajdon elleni szabálysértés, illetve a távoltartó határozat szabályainak megszegése; az encsi járőrök kettő, míg a miskolci járőrök egy fővel szemben szintén tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. A tulajdon elleni szabálysértést elkövető személyeket falopás közben érték tetten a rendőrök. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A fentieken túlmenően a tiszaújvárosi járőrök egy fővel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.