Huba napja van. | 2022.08.19 | MNB középárfolyam:

Az elmúlt 24 óra számokban

2015-01-08 09:33:42
Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2015. január 7-én hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci rendőrök két férfival tulajdon elleni szabálysértés, további egy esetben a távoltartó határozat szabályainak megszegése; az encsi járőrök kettő, míg az edelényi és tiszaújvárosi járőrök egy-egy fővel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. A tulajdon elleni szabálysértést elkövető személyek közül három személyt falopás, három főt pedig bolti lopás közben értek tetten a rendőrök. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci, a Kazincbarcikai és az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A fentieken túlmenően a kazincbarcikai járőrök egy fővel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.