Rafael napja van. | 2024.06.20

Az elmúlt 24 óra számokban

2014-11-28 09:03:53
Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2014. november 27-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci és sárospataki járőrök egy-egy férfival tulajdon elleni szabálysértés, illetve járművezetés az eltiltás hatálya alatt, míg az encsi rendőrök két fővel tulajdon elleni szabálysértés, további egy fővel a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy férfit fogtak el, akit a Miskolci Törvényszék körözött, mivel a részére kiszabott közérdekű munka végrehajtását nem kezdte meg, ezért azt szabadságvesztésre változtatták át.

A fentieken túlmenően a miskolci, encsi és tiszaújvárosi járőrök egy-egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.