Konrád napja van. | 2024.04.21

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

2017-04-18 09:05:59
Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. április 17-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Sátoraljaújhelyen, az Esze Tamás utcán közlekedett 2017. április 17-én 6 óra körül egy 20 éves helyi lakos az általa vezetett Opel típusú személygépjárművel. A sofőr nem az út vonalvezetésének megfelelően és nem a lakott területen megengedett sebességgel vezette járművét, majd elvesztve uralmát autója felett az úttesten felborult.  A személygépjármű előbb egy lakóház kőkerítésének, majd egy szabályosan közlekedő Suzuki típusú személygépjárműnek ütközött.

A baleset során az Opelben utazó három fiatal megsérült. A sofőrt és egy 21 éves nő utast könnyű sérülésekkel, míg egy 13 éves fiút súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

A helyszínen a sofőrnél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset három esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!