Frigyes napja van. | 2024.07.18

Kasza Tibi és menyasszonya: lánykérés után jöhet a baba

2017-04-18 08:59:50

Kasza elegánsan, féltérdre ereszkedve kérte mega pityergő és meglepettAndrea kezét /Fotó: Weber Zsolt

Kasza elegánsan, féltérdre ereszkedve kérte meg a pityergő és meglepett Andrea kezét /Fotó: Weber Zsolt
 
Budapest — Még a nézőtéren is potyogtak a könnyek A Nagy Duett élő adása alatt. Nem is csoda, hiszen az egyik zsűritag, Kasza Tibor (39) új dalának bemutatása után egyszer csak megkérte kedvese, Andrea kezét – természetesen élő adásban.

„Manker, leszel a feleségem?” – villant fel a színpad kivetítőjén a kérdés, amelyet már Darai Andrea (25), azaz becenevén Manker nem bírt könnyek nélkül elolvasni. A lány – aki több mint négy éve hű társa az énekesnek – alig bírt felmenni a színpadra, ahol végül az énekes térdre ereszkedett, és felhúzta a gyűrűt szerelme ujjára.

Itt nézheti meg a fotókat a lánykérésről!

Andi egyébként nemcsak a magánéletben, hanem a munkában is támasza párjának, hiszen korábban a Kasza-show-ban is segítette szerelmét, és Tibor a mai napig mindenben kikéri a véleményét. A páros tagjai négy éve elválaszthatatlanok, még az sem számít, hogy 14 év korkülönbség van közöttük. Andrea az első pillanattól kezdve tudta, hogy Kasza számára az a férfi, akire mindig is vágyott.

Egy egész ország láthatta az első csókot, amit jegyesként váltott az ifjú pár /Fotó: Weber Zsolt
 

– Amikor hazaértem az első randiról, apukám megkérdezte, hogy milyen volt. Egyből mondtam neki, hogy ő az, akit kerestem, akkor is, ha csak húszéves vagyok – mesélte megismerkedésük után nem sokkal az Aktívnak a lány. Szerelmük kitartott, annak ellenére, hogy egyelőre nem teljesül nagy vágyuk, egy közös baba. Az énekes nemrég azt is bevallotta, több vizsgálaton átestek annak érdekében, hogy kiderítsék, miért nem érkezik a gyerek, de nem adják fel. Az pedig vasárnap este óta nem titok, hogy a jövőt együtt képzelik el.

– Nem tudtam semmit – nyelte a boldogság könnyei­t a lénykérés után a színpadon Andrea, akit valóban meglepett szerelm­e a romantikus pillanattal.

– Pedig többször elszóltam magam a héten, csak ő nem vette észre – nevetett Tibor, aki Andrea családját is elhívta a stúdióba, hogy a lány szerettei is részei lehessenek közös életük talán legboldogabb perceinek.

Forrás: blikk.hu