Kristóf, Jakab napja van. | 2024.07.25

Ryan Gosling lesz a Szárnyas fejvadász 2. főszereplője

2015-11-18 10:09:59

 

Ryan Gosling lesz a Szárnyas fejvadász folytatásának főszereplője - erősítette meg a kanadai filmsztár a Collider.com-nak adott interjújában.

 

    "Izgalmas, mert van bennem egy chip, ami felrobban, ha bármi mást is elmondok a filmről" - idézte a BBC hírportálja Goslingot, aki mellett Harrison Ford, az 1982-es Szárnyas fejvadász főhőse, Rick Deckard rendőr alakítója is szerepel a folytatásban. 
    A Ridley Scott rendezte eredeti filmben Deckard replikánsokat, vagyis emberi külsejű robotokat üldöz 2019 elképzelt Los Angelesében.
    A folytatást, mely állítólag Scott ötletén alapul, Hampton Fancher írta, aki az első film forgatókönyvének társszerzője is volt. Scott producerként vesz részt a munkában.
    Az új film cselekménye évtizedekkel később kezdődik, miután az első, Philip K. Dick Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? című regényén alapuló Szárnyas fejvadász története véget ért.
    A film forgatását a tervek szerint 2016 nyarán kezdik, a bemutató idejét még nem erősítették meg. A filmet Denis Villeneuve rendezi, tőle idén A bérgyilkost mutatták be a magyar mozik.
    (http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-34849224)