Ida napja van. | 2024.04.13

Király Viktor számára véget ért a The Voice

2015-11-12 15:12:55

Nem hiába riogatott tegnap a WikipédiaKirály Viktornak sajnos nem sikerült bejutnia a legjobb 12 énekes közé az amerikai  The Voice versenyében.

“Mindenképpen szeretném elmondani nektek, hogy mindannyian elképesztőek voltatok, és a veletek való munka nagy élmény volt számomra. Mind a négyen nagyon messzire jutottatok és remélem, tudtok majd élni a lehetőséggel. A szívemet kell követnem, így akit megmentek, az Korin” – mondta el az eredményhirdetésén mentora, Gwen Stefani. A nézők pedig csakJeffrey Austin és Braiden Sunshine számára küldtek elegendő szavazatot.

Király Viktor Facebook-oldalán köszönte meg az eddigi támogatást:

“Sziasztok! Hát sajnos nem sikerült tovább jutni ma este , viszont innentől kezdve csak előre halad az út! Pontosan ezt akartam elérni hogy megismerjenek! Es hat ez sikerült! Meg mindig hihetetlen hogy ilyen emberekkel tudtam együtt dolgozni es remélhetőleg nem ez volt az utolsó alkalom! Remélem büszkék vagytok rám! És csak hangsúlyozom hogy ez meg mindig csak a kezdet! Köszönöm mindenkitől a rengeteg szeretetet amit kaptam! Teljesen boldog vagyok hogy eddig is eljutottam! És remélem hogy még ezek után is támogatni fogtok!”