Albin napja van. | 2024.03.01

Anne Hathaway, Keanu Reeves és Daniel Radcliffe egy hajós drámában

2015-11-04 16:32:09

 

A végtelen óceánon játszódik Shane Carruth harmadik játékfilmje, amelyben Anne Hathaway, Keanu Reeves és Daniel Radcliffe is szerepet vállalt.

 

    A variety.com beszámolója szerint a The Modern Ocean az értékes hajózási útvonalakért folyó versenyről szól. Az intrikákkal átszőtt, izgalmakkal teli történet a régi algériai kereskedőházaktól az óceán sötét mélyéig vezet.
    A sztárokkal teli szereposztásban Hathaway, Reeves és Radcliffe mellett Chloe Grace Moretz, Tom Holland, Asa Butterfield, Abraham Attah és Jeff Goldblum neve is olvasható, de maga a rendező is feltűnik a filmvásznon.
    A hajós thriller producere Lawrence Inglee és Eyal Rimmon, de Carruth erbp Film elnevezésű produkciós cége is beszáll a munkába.
    A 43 éves Carruth előző, Upstream Color című filmje 2013-ban a zsűri különdíját nyerte a Sandance Filmfesztiválon.
    Első alkotása, a Primer (Találmány) 2004-ben szintén díjazott volt az utahi Park City független filmmustráján. Carruth ezzel a rendkívül kis költségvetésű sci-fivel tört be a független film világába, ugyanis eredetileg repülőgép-szimulációs szoftvereket fejlesztő mérnökként dolgozott. A Primer egyik főszerepét is eljátszotta, sőt a film zenéjét is ő szerezte. A The Modern Ocean az első nagy költségvetésű produkciója lesz.
http://variety.com/2015/film/news/anne-hathaway-keanu-reeves-daniel-radcliffe-modern-ocean-1201632722/