Auguszta napja van. | 2024.03.29

Győzelem a megyei rivális ellen - KKSE

2015-10-19 12:16:04

Három vereséget követően fogadta a Bőcs csapatát a Kazincbarcikai KSE férfi kézilabda csapat. A hazaiak egyértelmű győzelmet vártak az összecsapástól, de a Bőcs sem feltartott kézzel jött el erre a találkozóra. Hazai szemszögből rosszabbul nem is igazán lehetett volna kezdeni a találkozót, hiszen a Bőcs előbb 3-0-ra, majd 9-3-ra is vezetett. Ekkor még nagyon dekoncentráltan kézilabdáztak a barcikai fiúk, a bőcsiek pedig kedvükre lövöldözték a góljaikat. Az első félidő közepéig kellett várni, hogy a hazaiak egy másik sebességi fokozatba kapcsoljanak, ekkor kezdtek felzárkózni a vendégekre. A védekezésre egyik oldalon sem fektettek nagy hangsúlyt, így igen gólzáporosra sikeredett a félidő, de még mindig a Bőcs vezetett. (17-18)

A második félidőben aztán már a védekezés is összeállt, és a góllövéssel sem maradtak adósak a fiúk. Teremy védései után rendre volt induló ember és így könnyű gólokkal lépett meg a Barcika. Góllövésben a Hangos, Mészáros, Kovács R. jeleskedett, védekezésben a Szilágyi Sz., Pillár duó volt szinte átjátszhatatlan. Jól mutatja a védekezés hatékonyságát, hogy a második félidőben összesen hét gólt kapott a Barcika, amiből három hétméteresből született.

Kazincbarcikai KSE – Bőcs KSC 31-25 (17-18)

Putnok Városi Sportcsarnok
50 néző
Vezette: Csörgő, Vitális

KKSE: Teremy (kapus) – Szilágyi Sz., Harkó 3, Mészáros 5, Pillár 2, Hangos 11, Novák 5, csere: Balogh G. (kapus), Lezák (kapus), Kovács R. 4, Nagy 1, Steinbinder, Kovács D., Balogh Á., Tóth

Edző: Závodszky István

 

HAJRÁ BARCIKA!

 

(nt)