Auguszta napja van. | 2024.03.29

FradiBusz-hálózat indult a vidéki Ferencváros-szurkolók számára

2015-04-03 10:52:28

 A Ferencváros labdarúgócsapata elindította a FradiBusz-hálózatot, amely a fővárosi csapat vidéki szurkolóinak biztosít lehetőséget arra, hogy az ország egész területéről kényelmesen és kedvező áron utazhassanak a zöld-fehérek hazai meccseire.

    Az FTC pénteki közleménye szerint az első utakra a jövő vasárnapi, Újpest elleni rangadó alkalmával kerül majd sor. A hálózat kilenc útvonalon áll a Ferencváros drukkereinek a rendelkezésére, az intézkedéssel a klub célja az, hogy Budapesttől távoli településekről is minél többen el tudjanak utazni a Groupama Arénába.
    A FradiBusz-hálózatot a közlemény szerint "egy úgynevezett előregisztrációs folyamattal azok is igénybe vehetik, akiknek még nincs szurkolói kártyájuk, így nem csak a buszjegyet vásárolhatják meg, hanem a belépőjüket is, amely nélkül nem szállhatnak fel a buszokra." A buszjegy ugyanakkor nem elég az utazáshoz, ehhez ugyanis az adott összecsapásra szóló online megváltott belépővel is rendelkeznie kell a drukkereknek.
    A jegyárakról és az útvonalakról a fradi.hu mellett a fradibusz.hu honlapon tájékozódhatnak az érdeklődők, s április 3-tól utóbbin lehet megvásárolni a buszjegyeket is.