Auguszta napja van. | 2024.03.29

Magabiztos győzelmek az ifibajnokságban – SZALÉZI

2015-03-19 15:36:20

Fehérgyarmaton kiütéses, hazai pályán a Hajdúnánás ellen magabiztos győzelmet aratott az NB II ifjúsági bajnokságában szereplő Szalézi Szent Ferenc Gimnázium fiú kézilabda csapata.

Fehérgyarmaton már az első percekben tudatosították a fiúk, hogy ezen a mérkőzésen csak barcikai győzelem születhet. Négy perc elteltével már 6-2-re vezettek a nagyon lelkesen játszó szalézis fiúk. Félidőben már 16-7, a második félidőben pedig 21-9-et is mutatott az eredményjelző. Kovács tanár úr ennek tükrében mindenkinek játéklehetőséget biztosított és a fiúk éltek is a lehetőséggel, hiszen minden egyes pályára lépő játékos lőtt gólt ezen a mérkőzésen.

Fehérgyarmati VSE (ifi) – Kazincbarcikai KSE (ifi) 18-36 (7-16)

KKSE: Muszka (kapus) – Saláta 6, Balogh 4, Dobó 7, Földi 3, Heidrich 4, Kriston 1, Kovács 2, Mészáros 1, Sajó 2, Tóth 3, Székely 1, Sáfrány 2, Dányi 1

Edző Kovács László

A Hajdúnánás ellen nem lehetett ilyen könnyed győzelemre számítani, de a fiúk mindenképp szerettek volna visszavágni az őszi egy gólos vereségért. Meg is szerezték a vezetést az első félidő elején (4-2), de a félidő közepére előbb egyenlített, majd a folytatásban már a vezetést is átvette a nánási junior csapat. (8-9) Egy hazai időkérés változtatta meg a mérkőzés képét, ezután a védekezés olyan jó lett, hogy a nánásiak már csak három gólt értek el a félidő végéig, úgy, hogy az utolsó 10 percben egyszer sem zördült meg a barcikai háló.

Rosszul indult viszont a második félidő. Gyors három hajdúnánási gól és egy barcikai piros lap. Ez kissé megzavarta a hazai csapatot, de szerencsére túlságosan nagy volt az előny, így végül három gólos győzelmet szerzett a jelenleg 4. helyen álló Szalézi Gimnázium.

Kazincbarcikai KSE (ifi) - Hajdúnánás ROBZOL 2000 KSE (ifi) 29-26 (19-12)

KKSE: Saláta 10, Balogh 4, Dobó 7, Czető (kapus) Földi, Heindrich 2, Kriston, Kovács, Mészáros, Muszka(kapus), Sajó 1, Tóth 4, Székely, Sáfrány, Dányi 1

Edző Kovács László

HAJRÁ BARCIKA, HAJRÁ SZALÉZI!

 

(nt)