Auguszta napja van. | 2024.03.29

Miskolcon is győzelem - KKSE

2014-11-07 16:22:29

Szokatlan időpontban játszotta le soron következő mérkőzését a Kazincbarcikai Kézilabda SE férfi csapata. A Miskolcon megrendezésre kerülő összecsapásra csütörtökön este került sor. A két csapat kiválóan ismeri egymást, hiszen több edzőmérkőzést is játszottak az elmúlt időszakban. Gólzáporosra sikeredett az első félidő, nem sokat törődtek a csapatok a védekezéssel és ebben az időszakban a kapusoknak sem termett sok babér. A nagy rohanásban végül is a barcikaiaknak sikerült egy kis előnyt kicsikarni a félidő végére.

A második félidőben sikerült 4-5 góllal meglépni a házigazdáktól, akik lényegesen rövidebb kispaddal rendelkeztek, mint a kazincbarcikaiak. A szünet után pályára lépő Nagy Zsolt játéka kicsit talán meg is lepte a miskolciakat, mert többször is megoldhatatlan feladat elé állította a védőket. Ekkor már a védekezés is feljavult és Teremy is bemutatott pár védést. A hátralévő percekben a Miskolc már nem tudott megújulni és így sikerült a két pontot elhozni a megyei riválistól.

Rádió M Miskolc - Kazincbarcikai KSE 29-33 (16-18)

KKSE: Teremy (kapus) –Steinbinder 8, Dobó 1, Mészáros 5, Szilágyi Á. 2, Hangos 10, Novák 1, Csere: Kornis (kapus), Szilágyi Sz., Kovács R, Hajdu 2, Kovács D., Nagy Zs. 4, Saláta, Balogh, Gál

Edző: Závodszky István

 

(nt)