Gedeon napja van. | 2024.03.28

Labdarúgó NB I - Fokozott ellenőrzés a Diósgyőr-Nyíregyháza meccs miatt Miskolcon

2014-11-07 08:46:04

 

Fokozott ellenőrzésre készül a rendőrség vasárnap, az este fél hétkor kezdődő DVTK–Nyíregyháza NB I-es labdarúgó-mérkőzés miatt Miskolcon – mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.

 

    Szabó-Berdár Csilla közölte, a rendőrség a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítja, miután a mérkőzést a sportrendezvényeket biztonsági szempontból minősítő bizottság kiemelt biztonsági kockázatú eseménnyé minősítette.
     A rendőrség emiatt a közutakon a gépjárműforgalom jelentős megnövekedésére számít, illetve a szurkolók utazásának biztosítása érdekében a mérkőzés előtt és után ellenőrzéseket tart.     Mint mondta, a borsodi megyeszékhelyre érkező nyíregyházi szurkolókat a rendőrség a 37-es számú főút arnóti körforgalom előtti útszakaszán gyülekezteti, ahonnan a drukkerek szervezett formában, rendőri felvezetés és kíséret mellett utazhatnak tovább a stadionhoz. 
    A beléptető rendszer és az ehhez kapcsolódó előzetes regisztráció alapján a rendezők ellenőrzik a szurkolók stadionba való belépési jogosultságát – jegyezte meg a szóvivő.