Tivadar napja van. | 2024.04.20

Bianchi apja: Rettegek, hogy meghal a fiam

2014-10-14 12:12:33

Továbbra is élet és halál között lebeg a Forma-1-es pilóta, családja a baleset óta rettegésben él.

- A helyzet kétségbeejtő. Minden alkalommal, amikor megcsörren a telefon, tudjuk, a kórházból hívhatnak bennünket, hogy elmondják, Jules meghalt. Kezdetben azt mondták, hogy az első 24 óra döntő fontossággal bír. Aztán ebből 72 óra lett és még mindig ott tartunk Julesszel, hogy az életéért harcol." - mondta a La Gazetta dello Sport olasz sportnapilapnak Philippe Bianchi az F1-live.hu szerint.

„Élete legfontosabb időmérős körét fogja teljesíteni ezzel. Nem adja fel, ebben biztos vagyok. Látom őt és hiszek benne. Beszélek hozzá, és tudom, hogy hall engem. Az orvosok elmondták, a fiam maga a csoda, mivel még soha senki sem élt túl egy ilyen súlyos balesetet. De Jules nem adja fel. A személyi edzője, Andrea azt mondta, hogy ha van ember, aki képes ezt megcsinálni, akkor az Jules - tette hozzá Philippe Bianchi.

Jules Bianchi (25) október 5-én, a Japán Nagydíjon szenvedett súlyos balesetet, az Adrian Sutil (31, Sauber) autóját kimentő daruskocsi alá csúszott. A francia tehetség súlyos koponya és agysérülést szenvedett, állapota kritikus.

Forrás: www.blikk.hu