József napja van. | 2024.03.19

Megvan az első győzelem – KKSE

2018-09-26 10:44:33

Hazai pályán szerezte meg az első győzelmét a Kazincbarcikai KSE férfi felnőtt csapata az NB II-es kézilabda bajnokságban.

Az ellenfél az a Hajdúböszörmény volt, akik az első fordulóban 18 gólos győzelmet szereztek. Ahogy azt várni lehetett a tehetséges fiatalokkal felálló Böszörmény rendkívül gyorsan, sok futással próbálta feltörni a Barcika védelmét. 3-3 ig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd egy kis megingás után 4 gólos vendég vezetést mutatott az eredményjelző. Hazai időkéréssel folytatódott a mérkőzés és Kocsis Csaba játékos-edző szavai hatottak a játékosokra, hiszen most a Barcika produkált egy 5-0-s sorozatot. Az igazán változatos első játékrész végére végül is a Böszörménynek sikerült egy gólos előnyt kicsikarni és így 11-12-es eredménnyel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A második félidő elején gyors egyenlítést követően magához ragadta a kezdeményezést a Barcika és sikerült is 3-4 gólra növelni az előnyüket. A félidő végéhez közeledve már 6-tal is vezetett a lelkes közönséggel támogatott hazai csapat, innentől már csak az volt a kérdés mennyivel nyer a Barcika. A Hajdúböszörmény azonban nem adta meg magát és három gólra csökkentette a hátrányát.

Kazincbarcikai KSE – Hajdúböszörményi TE 26-23 (11-12)

Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont
vezette: Széles, Kovács

KKSE: Bartók (kapus) – Hajdú 4, Koscsó 2, Csörgő 2, Pócs 3, Orosz, Kóródi 3 csere: Puskás (kapus), Kocsis, Saláta 7, Harkó 4, Tóth 1, Szilágyi, Sajó, Ponyi, Balogh

Játékos-edző: Kocsis Csaba

Kocsis Csaba: Jó játékkal bárki tud nyerni, azzal a művészet, amivel mi tettük, had ne mondjam ki, gyerekek is olvashatják. A pozitív dolgot kell megfogni ebben is, már legalább 40 % os a helyzetkihasználás. Dolgozunk tovább, abból baj nem lehet.

 

Hajrá Barcika!!!