József napja van. | 2024.03.19

Egy másodpercen múlott a pontszerzés, de listavezető maradt a KKSE

2017-12-20 08:58:57

Kisvárdán fejezte be az őszi szereplését a Kazincbarcikai KSE férfi NB II-es kézilabda csapata. A legutóbbi idegenbeli fellépésén vereséget szenvedő Barcikára igazi rangadó várt, hiszen a hazaiak egy győzelemmel a dobogó második fokára léphetnek fel.

Kissé álmosan kezdte a mérkőzést a Barcika, így a Kisvárda gyorsan 4-5 gólos előnyt szerzett mellyel a mérkőzés egészében jól sáfárkodott. A Kazincbarcika csak a mérkőzés végére tudott felzárkózni, de a vezetést nem sikerült átvenni, és amikor már mindenki elkönyvelte, hogy ez a mérkőzés döntetlen lesz egy jól eltalált lövéssel a Kisvárda megszerezte a győzelmet.

A vereség ellenére a KKSE az őszi szezont az első helyen fejezte be.

Kisvárdai KC – Kazincbarcikai KSE 32-31 (18-14)

Kisvárda Városi Sportcsarnok
vezette: Katona, Konyári

KKSE: Fodor (kapus) – Hajdú, Saláta 1, Koscsó 8, Szilágyi 2, Orosz 2, Tóth 1, csere: Teremy (kapus), Kocsis Cs., Kocsis R. 1, Csörgő 9, Hangos 5, Novák 2, Balogh, Heidrich, Sajó

Játékos-edző: Kocsis Csaba

Kocsis Csaba: 10 perc jó játék nem elég, hogy pontot szerezzünk, végig futottunk az eredmény után, ennek ellenére már a kezünkben érezhettük az egyik pontot, amit egy pillanatnyi figyelmetlenség miatt végül elvesztettünk.