József napja van. | 2024.03.19

KKSE - Bőcs KSC 1-1

2017-11-08 13:28:51

Mindkét kazincbarcikai NB II-es kézilabda csapat pályára lépett szombaton, de sajnos csak a férfiaknak sikerült itthon tartani a két bajnoki pontot.

A sérülésektől, betegségektől, eltiltásoktól sújtotta női csapat nem tudta legyőzni megyei riválisát és egy gólszegény mérkőzésen négygólos vereséget szenvedett.

Kazincbarcikai KSE – Bőcs KSC 18-22 (8-14)

KKSE: Gál (kapus) – Balogh, Ponyi Sz. 7, Kmetz 7, Icsó, Strázsi 1, Tóth-Péter 3 csere: Krányák (kapus), Kovács, Deák, Tóth, Horváth

Edző: Szilágyi Szabolcs

Szilágyi Szabolcs: Nagyon kevesen voltunk/vagyunk és ez leginkább a támadójátékunkon látszódott meg.

 

A férfiak eddig veretlenül szerepeltek a bajnokságban és hazai pályán a Bőcs ellen is a győzelem megszerzése volt a célkitűzés.
A kezdeti bizonytalanságok után szép lassan nőtt a két csapat közötti különbség. Az első félidő végére már 10 gólos hazai vezetést mutatott az eredményjelző. A második félidőben már csak a győzelem nagysága volt kérdéses.

Kazincbarcikai KSE – Bőcs KSC 31-20 (17-8)

KKSE: Fodor (kapus) – Kovács 6, Saláta 3, Koscsó 5, Szilágyi 2, Orosz, Heidrich 1, csere: Balogh G. (kapus), Kocsis, Balogh Á., Hangos 5, Csörgő 4, Sajó 2, Dobó, Ponyi 1, Tóth 2

Játékos-edző: Kocsis Csaba

Kocsis Csaba: A több játékosát nélkülöző Bőcs ellen ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Külön öröm, hogy azok a játékosok, akik eddig kevesebbet szerepeltek, most több játéklehetőséget kaptak és jól is játszottak.

 

Hajrá Barcika!!!



Képújság
Sajómente Média Alapítvány