József napja van. | 2024.03.19

Nehezen indult, biztos győzelem lett a vége – KKSE

2017-10-24 15:44:34

Volt miért visszavágni a Fehérgyarmat csapatának, hiszen a tavalyi esztendőben egy, az utolsó másodpercekben szerzett góllal elvitték a pontokat a Don Bosco Sportközpontból. Az eddig veretlen barcikaiak a 2. a fehérgyarmatiak a 4. helyről várták a találkozó kezdetét.
Alaposan belehúzott a gyarmat a mérkőzés elején, hiszen szinte hiba nélkül játszottak, aminek az lett az eredménye, hogy 3-4 gólos előnyre tettek szert (7. perc 2-6, 13. perc 5-9, 21. perc 11-14). A félidő végéhez közeledve egyre jobban zárt a barcikai védekezés és ezzel együtt a támadójáték is fokozatosan javult. Az utolsó 3 percben csak a hazai csapat szerzett gólt, így ledolgozta 3 gólos hátrányát. (16-16)

A második félidő elején Teremy szenzációs védéseinek is köszönhetően hamar 5 gólos hazai előnyt mutatott az eredményjelző, de a Fehérgyarmat egy percig sem adta fel. Változatos lett innentől a mérkőzés képe, hiszen volt, hogy csak 3 gól volt a két csapat közötti különbség, ami pár perc leforgása alatt 7-re nőtt, majd a Fehérgyarmat percei következtek és visszaállt a 3 gólos differencia.

A győzelem azonban már a Kazincbarcika kezében volt és főleg a második félidei teljesítményének köszönhetően megérdemelten tartotta itthon a két bajnoki pontot.

Kazincbarcikai KSE – Fehérgyarmati VSE 33-28 (16-16)

Don Bosco Sportközpont
vezette: Babity, Balogh Á.

KKSE: Balogh G. (kapus) – Kovács 3, Saláta 3, Koscsó 3, Balogh Á. 3, Orosz 4, Tóth 2, csere: Teremy 1 (kapus), Hangos 6, Csörgő 7, Szilágyi 1, Kocsis Cs., Kocsis R., Dobó, Hajdú, Novák

Játékos – edző: Kocsis Csaba

Kocsis Csaba: Egy nagyon jó játékoskerettel rendelkező Fehérgyarmattal találkoztunk. Nem a megszokott felállással kezdtünk, ami rányomta a bélyegét az első félidőre és a nagyon jól játszó vendég csapat ekkor dominált, a második félidőben viszont sikerült föléjük nőni és így megérdemelt sikert arattunk.

 

Hajrá Barcika!