József napja van. | 2024.03.19

Értékes győzelem - KKSE

2017-10-02 12:00:37

Szombaton délután Nyírbátorban lépett pályára a KKSE férfi csapata. A szezon első idegenbeli mérkőzése nem ígérkezett könnyűnek, hiszen a vendéglátók tavaly még az NB 1/b-ben szerepeltek, igaz, azóta jelentősen átalakult a játékos keretük.
Jól kezdte a mérkőzést és gyorsan 2-3 gólos vezetést szerezett a Barcika, de nagyobb előnyt nem sikerült kiharcolniuk, mert egy időkérés után rendezték soraikat a nyírbátoriak. A jó iramú mérkőzésen az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok, a félidő végére azonban sikerült két gólos előnyt kicsikarni a vendégeknek, így 13-15-ös eredménnyel vonulhattak pihenőre a csapatok.
A második félidőben egyre jobban működött a Barcika védekezése ami után gyors indításokkal és lerohanásokkal könnyű gólokat szerezve sikerült meglépnie a vendégeknek. A hazaiak időkérése a második félidőben már nem hozta meg a várva várt feltámadást, így a végén mindenkinek játéklehetőséget adva biztosan győzött a Barcika. Érdekesség, hogy az utolsó 3-4 percben három kiállítást is kaptak a borsodiak, így volt, hogy csak hárman támadtak a hat nyírbátori játékos ellen. Ennek ellenére az utolsó másodpercekben még így is sikerült gólt szereznie a frissen igazolt Hangos Dávidnak.

Nyírbátori SC – Kazincbarcikai KSE 24-32 (13-15)

Nyírbátor Oktatási Centrum
vezette: Katona, Konyári

KKSE: Teremy (kapus) – Novák, Saláta 3, Koscsó 5, Szilágyi, Orosz 3, Tóth 3, csere: Balogh G. (kapus), Kovács 3, Kocsis, Balogh Á. 2, Hangos 5, Csörgő 7, Hajdú 1, Dobó, Sajó

Játékos-edző: Kocsis Csaba

Kocsis Csaba: A jó erekből álló Nyírbátor otthonából értékes két pontot szereztünk. Örülök, hogy játékosaimat egy mérkőzésen belül is jól tudom rotálni, igyekeztem mindenkinek játéklehetőséget adni. Nagy örömömre szolgál látni azt, ahogy a játékosaim egymásért küzdenek a pályán.

 

HAJRÁ BARCIKA!