Andrea napja van. | 2024.04.18

Vereség az első hazain - KKSE

2017-09-26 11:30:46

Lejátszotta első hazai bajnoki mérkőzését a Kazincbarcikai KSE NB II-es női kézilabda csapata. Az ellenfél az ózdi Lóci DSE csapata volt, akik az első fordulóban döntetlent játszottak a tavalyi bajnok Mátészalkával. A jobb erőkből álló vendégek ellen szeretett volna meglepetést okozni a hazai pályán most debütáló Barcika. Az első félidő szoros csatát hozott a vezetés viszont végig a hazai csapatnál volt. A kapuban Gál Virág szenzációsan védett három büntető dobást is hárított, támadásban pedig főleg Fazekas Zsanett volt elemében, aki 6 gólt lőtt ebben a játékrészben. A 13-11-es félidei eredményt az utolsó másodpercekben a vendégek egyik legjobbja Jakab Zsófia állította be.
A második félidő elején mintha az öltözőben ragadtak volna a lányok, pontatlanok voltak a lövések és egyre több technikai hiba is becsúszott. 15-13-as hazai vezetést követően az ózdi lányok egy 6-0-s szériával megfordították a mérkőzést és innentől kezdve csak futottak az eredmény után Szilágyi Szabolcs tanítványai. A vége 25-20 az Ózd javára. A vereség ellenére minden dicséretet megérdemel a hazai csapat, mert egy igazán küzdelmes, jó mérkőzést játszottak az esélyesebb ózdi csapat ellen.

Kazincbarcikai KSE – Lóci DSE 20-25 (13-11)

Don Bosco Sportcsarnok
vezette: Dáné, Komáromi

KKSE: Gál (kapus) – Ponyi P. 3, Ponyi Sz. 2, Fazekas 8, Strázsi 1, Kmetz 3, Tóth-Péter 3. csere: Krányák (kapus), Balogh, Icsó, Balla, Hernádi, Tóth

Edző: Szilágyi Szabolcs

Szilágyi Szabolcs: Az első félidőben a jobb kapusteljesítményünknek köszönhetően vezettünk, annak ellenére, hogy támadásban elég lassúak voltuk. A második félidőben a sok technikai hiba megpecsételte a sorsunkat. Az Ózd megérdemelten nyert.

Hajrá Barcika!