Auguszta napja van. | 2024.03.29

Bravúros győzelem idegenben – KKSE

2016-04-05 09:48:47

Volt miért visszavágni a Berettyóújfalu csapatának, hiszen nagy meglepetésre az őszi mérkőzésen két gólos győzelmet szereztek Putnokon. A zsúfolásig megtelt Kabos Endre sportcsarnokban nem sok csapat győzedelmeskedett az elmúlt időszakban és a szombati mérkőzés is úgy indult, hogy itt bizony a hazai csapat akarata fog érvényesülni.

Hamar 3 gólos vezetést szereztek a lelkes közönsége által támogatott hazaiak, de ez az előny gyorsan elfogyott köszönhetően Ponyi gólerős játékának. A kezdeti bizonytalanság után egyre jobban és magabiztosabban játszottak a barcikaiak, akik végül 2 gólos előnnyel vonulhattak a félidei pihenőre.

A második félidő is jól kezdődött, hiszen pár perc leforgása alatt már 5 gólos vendég vezetést mutatott az eredményjelező. A hazai csapat ekkor időkéréssel próbálta megfékezni a barcikai lendületet, ami sikerült is, hiszen percek alatt kiegyenlítettek, igaz ebben az időszakban több kulcsjátékosát is pihentette a vendég csapat. A második félidő közepétől aztán újra a legerősebbnek vélt csapattal támadott a Barcika, Hangos, Ponyi és Kocsis góljaival újra visszaállt a két csapat közötti 3-4 gólos különbség, amit a mérkőzés végéig meg is tartottak és nagyon értékes pontokkal gazdagodtak.

Berettyó MSE - Kazincbarcikai KSE 28-31 (15-17)

KKSE: Teremy (kapus) – Steinbinder 3, Ponyi 8, Szilágyi Sz. 1, Dobó 1, Hangos 8, Kovács R. 1, csere: Balogh (kapus), Saláta, Kocsis R. 4, Kovács D. 2, Harkó 2, Novák, Nagy Zs. 1, Tóth, Rosocha.

Edző: Kovács László

 

Hajrá Barcika!!!