Emma napja van. | 2024.04.19

Labdarúgó NB I - Simán nyert a Videoton a Vasas ellen

2015-11-21 16:48:53

 A bajnok Videotonnak hazai pályán egy félidőnyi jó játék is elég volt a Vasas kétgólos legyőzéséhez a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján.

    OTP Bank Liga, 16. forduló: Videoton FC - Vasas 2-0 (2-0) ----------------------------- Székesfehérvár, 1615 néző, v.: Pintér Cs.
    gólszerzők: Kovács I. (10.), Gyurcsó (33.)
    sárga lap: Pátkai (63.), illetve Adamovic (30.), Vukasovic (74.)
    
    Videoton:
    -------- 
Danilovic - Nego, Juhász R., Vinícius, Szolnoki - Pölöskei, Pátkai - Gyurcsó (Sejben 75.), Kovács I., Oliveira (Suljic 62.) - Feczesin (Rudolf 82.)
    
    Vasas:
    ------ 
Nagy G. - Preklet, Grúz, Debreceni, Pajovic - Vida, Vukasovic, Adamovic (Könyves 46.) - Pavlov, Remili (Berecz Zs. 84.), Ubiparip (Novák Cs. 75.)
    
    Hatalmas Vasas-helyzettel kezdődött a mérkőzés, amire a hazaiak góllal válaszoltak: Kovács István lőtt szép mozdulattal a vendégkapuba. A találat nem szegte kedvét a fővárosi gárdának, amely továbbra is többet birtokolta a labdát és igyekezett egyenlíteni. Lendületüket az újabb hazai találat - Gyurcsó szabadrúgásból tekert a kapuba - törte meg, innentől kezdve egyértelműen a Videoton akarata érvényesült.
    Szünet után sem változott sokat a játék képe: a hazaiak támadtak, a vendégek védekeztek. A második félidőt leginkább a lassú iram és az alacsony színvonal jellemezte.