Auguszta napja van. | 2024.03.29

Rajzpályázati Felhívás - „ Borsod-Abaúj-Zemplén megye értékei”

2015-02-25 08:17:17

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Értéktár Bizottság közreműködésével rajzpályázatot hirdet az óvodáskorú gyermekek és általános iskolák alsó-és felső tagozatos diákjai számára.

 

A rajzpályázat témaköre:

 

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megye értékei”

 

A rajzok bármilyen technikával elkészíthetőek. Minden gyermek csak egy rajzzal nevezhet a pályázatra. A rajzokat kérjük A/3-as vagy A/4-es méretben elkészíteni, illetőleg a hátoldalán feltüntetni a rajz címét, a pályázó gyermek nevét, korát és az oktatási intézményt, valamint a felkészítő pedagógus nevét.

 

Beküldési határidő: A rajzokat 2015. március 23. napáig kérjük megküldeni, vagy személyesen eljuttatni a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatal részére. (3525 Miskolc, Városház tér 1.)

Díjazás: A nyertes rajzok (1-3 óvodai és 1-3 iskolai alsó-és felső tagozatos helyezett) a Megyeháza épületében kiállításra kerülnek.

 

A díjazott oktatási intézmény pénzjutalomban, a gyermekek értékes tárgynyereményben részesülnek.

 

Kérjük tisztelettel a pedagógusok segítségét abban, hogy ösztönözzék a gyermekek rajzpályázaton való részvételét, ezáltal hozzájárulva ahhoz, hogy minél több, a megye területén fellelhető természeti, kulturális és egyéb értéket azonosíthassunk és azt másokkal is megismertethessünk.