György napja van. | 2019.04.24 | MNB középárfolyam:

OSG fesztivál szombaton Lloyd Banksszel és hazai hiphop-sztárokkal

2014-09-05 09:50:55

 

 Az amerikai hiphop fenegyereke, Lloyd Banks, valamint a műfaj hazai élvonala is fellép szombaton Európa egyik legnagyobb extrémsport fesztiválján, a 15. OSG-n (Offline Sport Games) a budapesti Műjégpályán.

 

    Nyolc zenei programot, köztük a Funktasztikus, az NKS és a DSP koncertjét kínálja az Új Nemzedék színpada az OSG fesztiválon, amelyen látványos FMX show-val, az inline, a gördeszka és a BMX hazai és nemzetközi nagyágyúival is várják a közönséget - közölte az Új Nemzedék Központ pénteken az MTI-vel.
    A G-Unit csapattal ismertté vált, 32 éves Lloyd Banks a Telekom Színpad fő fellépője lesz szombaton. Ezen a helyszínen 15 órától lesznek koncertek, a hazai sztárok közül fellép Deniz, a Vészkijárat, az AKPH és a Hősök, Lloyd Banks 21 órakor kezd.
    A kommüniké szerint az Új Nemzedék koncertbuszában húszfős pop-up fellépésekkel is lehet találkozni. A mini unplugged koncerteken Denizt, Siska Finuccsit, az Animal Cannibalst és a Hősöket is megtekinthetik azok, akik a standon lévő szerencsekerékkel fekete színt pörgetnek.
    Az Új Nemzedék Jövőjéért Program és a fesztivált szervező Offline Group között 2014 áprilisában született stratégiai megállapodás, annak érdekében, hogy a tizenéveseket pozitív üzenetekkel érjék el abban a környezetben, ahol eleve jól érzik magukat. Az Új Nemzedék céljaival összhangban az Offline Group fiatalok tízezreit képes folyamatosan felállítani a számítógépek mellől - áll a közleményben.