Auguszta napja van. | 2024.03.29

Gyurcsány Ferencnek nem volt képe részt venni a demokrácia ünnepén

2020-05-02 21:27:30

Harminc éve alakult meg Magyarország független parlamentje. A szovjet megszállók fegyvereinek árnyékában vígan gyilkolászó kommunista bűnözők 45 éves rémuralma ért véget. A Parlament ünnepi ülésen emlékezett meg az első szabadon választott országgyűlésről, melyen a kommunista diktatúra szellemi örökösei - köztük Gyurcsány Ferenc - nem vettek részt. 

A felelősségre vonás elmaradása miatt, a diktatúra szellemi és gazdasági haszonélvezői ma is itt kísértenek közöttünk. 1990 előtt ellopták a szabadságunkat, legyilkolták a nemzet szabadságért harcoló hőseit, börtönbe vetették azokat, akik hangjukat hallatták a diktatúra ellen. 1990 után ezek a bűnözők ellopták a magyar nemzet teljes vagyonát, uralták a gazdaságot, az igazságszolgáltatást, és a médiát. 

Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán közzétett bejegyzésében árulónak nevezte a demokratikusan megválasztott kormánypárti képviselőket.

Gyurcsányné és Gyurcsány ma is abban a villában él, amelyet Gyurcsányné véreskezű nagyapja, Apró Antal, a törvényes magyar miniszterelnök meggyilkolásának jutalmaként kapott. 

A demokrata Gyurcsány Ferenc 1982-ben a pécsi Dialógus-békecsoport felszámolásában játszott szerepéről ide kattintva olvashat.