Emma napja van. | 2024.04.19

Az Európa Parlament alelnöke, kétségbeesetten uszít a magyarok ellen a facebookon

2020-04-25 14:28:00

Szánalmasan vergődik a facebookon az Európa Parlament alelnöke, a véreskezű Apró Antal unokája, Gyurcsányné Dobrev Klára. Folytatja családja "nemes" hazaáruló hagyományát. Kétségbeesetten hívja segítségül az Európai Uniót Orbán megdöntéséhez abból a villából, amelyet nagyapja, a magyar nép hóhéra azért kapott jutalmul a kommunista párttól, mert koncepciós perben meggyilkoltatták a törvényes magyar miniszterelnököt, Nagy Imrét.

A posztkommunista/liberális banda egy lapra tett fel mindent. A koronavírus járvány örve alatt próbálják nemzetközi segítséggel a legitim hatalmat megbuktatni, amiben hetven éves előnyük van Ezen nem kell csodálkozni, hiszen az Apró-Dobrev klán a rendszerváltás előtt főbenjáró bűnöket követett el a magyar nemzet ellen. Az Európa Parlament alelnökének, Gyurcsányné Dobrev Klárának az apját, Petar Dobrevet a bolgár kommunista titkosszolgálattal is kapcsolatba hozták.

Vészesen fogy az idő, hiszen nemsokára lecseng a koronavírus járvány, és már nem fogják tudni aljas módon azt rikácsolni, hogy Magyarországon diktatúra van. Vérforraló látni, hogy Apró Antal unokája, milyen hévvel támadja az országot, és próbál egy magyarellenes szövetséget összekovácsolni.

A magyarok Gyurcsánynét, Gyurcsányt, soha nem választanák meg felelős pozícióba, s ezt ők is tudják. A véreskezű nagypapa receptjét próbálják "megfőzni": ha nem szavaznak rád a magyarok, ülj a nyakukba erőszakkal. A nagypapát és hóhértársait az orosz tankok "választották" meg, az unoka és momentumos komcsi fiókák a NATO-t, az ENSZ-t, az Európa Uniót hívnák segítségül a rebellis magyarok megregulázásara.

Na ennyit az unoka, az "impexes" és kommunista titkosszolgák hazatántorgott kölykeinek, és az itthoni vöröszöldliberális utódok demokrácia felfogásáról, ami úgy látszik tetszik az Európai Parlament szélsőliberális tagjainak. Madarat tolláról, Európa Parlamentet alelnökéről ismeri meg a magyar polgár.