Emma napja van. | 2024.04.19

Megsértette a járványügyi ajánlásokat az MSZP három országgyűlési képviselője

2020-04-17 13:43:00

Az MSZP három országgyűlési képviselője, Bangóné Borbély Ildikó, Harangozó Tamás, Kórozs Lajos a facebookon tette nevetségessé magát, amikor hamuba sült pogácsával feltarisznyázva, vándorbottal a kezükben elindultak megkeresni a maszkokat, és majd jól rápirítanak a kormányra, mert szerintük az emlegetett maszkok és védőfelszerelések csak szólamok szintjén léteznek.

A magyar emberek képviseletére méltatlan MSZP országgyűlési képviselői azzal szembesültek, hogy sok ezer raklapnyi vírus elleni védőfelszerelés van a raktárban. Az ott dolgozók elmondása szerint, naponta több, mint 300 raklapnyi védőeszköz hoznak és visznek, ami azt jelenti, hogy folyamatosan szállítják ki az intézményekbe a járvány elleni védőeszközöket, és az így kiszállított mennyiséget azonnal pótolják Kínából.

Azt hinné az ember, hogy a kommunista gyökerű ellenzék mélyebbre már nem tud süllyedni, azonban kiderül, hogy naponta mélyebbre és mélyebbre tudnak alámerülni az aljasságban és a hisztériakeltésben.

Idáig azt szajkózták, hogy a kormány által mondott védőeszközök nem is léteznek. Amikor szembesültek vele, hogy valójában itt vannak, sőt napi szinten nagyon komoly, 300 raklapnyi mennyiség forog, kártékony kommunikációjuk irányt váltott, és most már azt szajkózzák, hogy a kormány szándékosan nem szállítja ki az eszközöket.

Ha visszatekintünk a járvány elleni küzdelem eddig eltelt idejére, az derül ki, hogy a magyar ellenzék a világon a legkártékonyabb, akik még vészhelyzetben sem tudnak a nemzet érdekében összefogni. Ezen nem kell csodálkozni, mert előtört belőlük a mélyen szunnyadó, a lényegüket átható kommunista énjük. Ellenségük a magyar ember, akire csak addig van szükségük, ameddig a hatalomba juttatja őket. Amint észreveszik, hogy rendkívüli helyzet állt elő, abban a pillanatban a hatalom aljas megszerzéséért küzdenek átgázolva mindenkin.

Egy országgyűlési képviselőnek jó példát kellene mutatni a járványügyi előírások betartásában. A vírus terjedésének lassítása érdekében 1,5 - 2 m szociális távolságot kell tartani a polgároknak egymás között. Harangozó Tamás videójában az MSZP három országgyűlési képviselője szorosan egymás mellett áll, ezzel is üzenve: a kormány legyőzése fontosabb a polgárok egészségénél.

(Videó és nyitókép forrása Harangozó Tamás facebookos oldala)