Gedeon napja van. | 2024.03.28

A Gyurcsány a koronavírussal terjedne

2020-03-11 12:01:00

A koronavírussal kapcsolatosan a politikusok közül, Gyurcsány Ferenc nyilvánult meg a legelítélhetőbb módon. Amikor a politikai pártoknak össze kellene fogni, az Apró-Dobrev-Gyurcsány klán vezére megmutatta igaz kommunista lelkét, és megpróbál a legnagyobb politikai hasznot húzni a világméretű járványból. 

Kommunista elődeihez hasonlóan az ördöggel is szövetkezne a hatalom megszerzéséért. Gyurcsány nem mer kimozdulni Nagy Imre törvényes magyar miniszterelnök vére arán megszerzett villából, hanem gyáva módon az interneten uszít. Kijelentéseit, akár rémhírtejesztésként is lehetne értelmezni.

Van elég kórházi ágy, és van elég lélegeztetőgép.

Bajban ismerjük meg egymást, tartja a közmondás. Az Apró-Dobrev-Gyurcsány klán baj idején mindig elítélő módon viselkedett. Apró Antal szimplán hazaáruló és bolsevik bűnöző, a forradalmárok hóhéra. A többi Apró a kommunista politikai rendőrség kötelékében bűnözött.

Gyurcsány már főiskolás korában üldözte a demokratákat. 2006-ban az 1956-os forradalmat ünneplő tömeget kardlapoztatta, csontokat töretett, szemeket lövetett ki a kommunista pribékekkel teli rendőrségével. 2010-ig gazdaságilag tönkre verte az országot, magyar családok százezreit fosztatta ki a kommunista bankárokkal, és regnálásának hat éve alatt kiárusították a nemzeti vagyont.

Felesége, Apró Antal unokája, Gyurcsányné Dobrev Klára, 5,6 %-nyi kommunista szavazatokkal jutott be az Európa Parlamentbe. Azóta Magyarország legádázabb ellensége, és ritka az a hét, amikor nem jelenti fel az országot.

Az Apró-Dobrev-Gyurcsány klán bűnös tevékenységét Szolzsenyicin szavaival lehetne összefoglalni:

“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”