Gedeon napja van. | 2024.03.28

A milliárdos Gyurcsány kivégzi az MSZP-t

2020-02-21 08:26:47

Végstádiumba került, és a megsemmisülés határán agonizál az MSZMP utódpártja az MSZP, mert nem tud a milliárdos Gyurcsány szektájának halálos öleléséből kivergődni. Jó kommunista szokás szerint az elvtársak egymást döfik hátba.

A jelek szerint elérkezett az MSZP utolsó órája, bár a demokraták szerint ennek pontosan 30 évvel korábban, azaz 1990-ben kellett volna bekövetkezni. A politikai viharokat sikeresen túlélő, a kommunista szellem és vöröstőke örököse Gyurcsány Ferenc, nagy elődje, Rákosi Mátyás bolsevik diktátor "pártépítő" módszerével leszalámizza a baloldali pártocskákat, és válik a balliberális oldal megkérdőjelezhetetlen vezérévé.

Az Apró-Dobrev-Gyurcsány klán teljesen kilépett a napfényre. Nem kell tartanuk felelősségrevonástól, a vörös segély biztosította vagyon elvételétől. Már feledésbe került mindaz, amit ez a klán elkövetett Magyarországon: hazaárulás, az 1956-os forradalmárok meggyilkolása, és még számos gaztett.

Az MSZP végórájának előjele, hogy csütörtökön az MSZP-ből ki-, majd a Demokratikus Koalícióba (DK) belépett Kiss László óbudai, és Szaniszló Sándor pestszentlőrinci polgármester. Ezzel alapvetően megváltoztak az erőviszonyok a fővárosi önkormányzatban, innentől kezdve Karácsony Gergely főpolgármester már semmilyen döntést nem tud hozni Gyurcsány Ferenc nélkül a Fővárosi Közgyűlésben.

Az MSZP támogatásával mandátumot szerzett Kiss László MSZP DK és Szaniszló Sándor MSZP DK polgármester átlépésüket azzal indokolták:

"a polgármesteri programunk végrehajtásához a DK politikai közösségétől kaptunk megfelelő garanciákat és politikai támogatást."

Lefordítva, Gyurcsány Ferenc elfoglalta Budapestet.

(Nyitókép Szaniszló Sándor MSZP DK (b)Gyurcsány Ferenc Budapest ura (k) Kiss László MSZP DK. Kép forrása origo)