Emma napja van. | 2024.04.19

Fidesz: a kormánypárti képviselők kiállnak a magyar érdekek mellett

2020-01-27 15:45:00

Az ellenzék lejárató akciói ellenére a kormánypárti képviselők kiállnak a magyar érdekek mellett - jelentette ki Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő a párt Facebook-oldalán hétfőn közzétett videóban.

    A politikus azt mondta, korábban Donáth Anna és Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom EP-képviselői "a Soros-hálózat hazug vádjait" mondták fel az EP-ben.
    Kiemelte: ez nem kivételes eset volt, az ellenzéki EP-képviselők "folyamatosan a hazájuk ellen politizálnak Brüsszelben".
    Kedden "Gyucsányné szervezi a következő ilyen akciót az Európai Parlamentbe" - közölte. Kifejtette: egy olyan jelentést fognak bemutatni, amelyet az az Oktatói Hálózat készített, amelyet "Soros pénzel", és amely annak idején a kvótanépszavazás ellen is tiltakozott.
    Hidvéghi Balázs szerint ebből is látszik, hogy valójában azért támadják Magyarországot, mert "mi, magyarok nemet mondunk a migránsok betelepítésére". De akárhány ilyen lejárató akciót is fognak szervezni, "mi, kormánypárti képviselők ki fogunk állni a magyar érdekekért és nemet mondunk a bevándorlásra" - hangsúlyozta a politikus.