Auguszta napja van. | 2024.03.29

Gyurcsányné magához rendelte Strasbourgba budapesti helytartóját, Karácsony Gergelyt

2019-12-11 22:33:42

Gyurcsányné imádja a magamutogatást a facebookon. Amióta felfedezte a szosöl média jelentőségét, nincs olyan nap, hogy ne adna hírt kártékony tevékenységéről. Posztokban, képgalériában, videós bejelentkezésekben számol be a legújabb Magyarország elleni tevékenységéről.

Gyurcsányné Dobrev Klára kiköpött apja, de inkább nagyapja lánya. Az Apró-Dobrev klán, egy életen keresztül, magas szinten művelte a hazaárulást, a magyarok elnyomását, elárulását. A nagypapi és a többi kommunista bűnöző a forradalmárok felakasztatását vezényelte "művészi szinten".

A véreskezű nagypapi büszke lehetne bolgár származású unokájára, Gyurcsánynéra, aki egy maroknyi kommunista, akarom mondani európai demokrata szavazatával kijutott  a strasbourgi Európa Parlamentbe.

A hazaáruló Apró-vér nem vált vízzé az unokában, mert Brüsszelben azonnal megtalálta az új szovjet hadsereget Magyarország ellenfeleiben, és az idegenek segítségével, a törvényes magyar kormány megbuktatásán mesterkedik.

2006-ban az ünneplők szemeit kilövető, Medgyesit hátba döfő férje, Gyurcsány Ferenc, 2010 óta nem tudja visszaszerezni a hatalmat, sőt a magyar politika páriája lett.

Az Apró unokának a génjeiben van kódolva, hogyan kell idegen segítséggel, csekély számú 60, 70+ vén komcsi támogatásával hatalmat szerezni.

Gyurcsányék Budapestet már elfoglalták. Helytartónak megtették Karácsony Gergelyt, aki egymás után nevezi ki a főváros vezetésébe, cégeibe Gyurcsány embereit.

Kedden az Apró unoka megmutatta ki az igazi főnök Budapesten, és eligazításra magához rendelte Strasbourgba a báb főpolgármestert.

"Fontos dolgokról beszéltünk: arról, hogy az önkormányzatok ne a kormányon keresztül, hanem közvetlenül is kapjanak EU-s támogatásokat - írja Gyurcsányné. Ami azt jelenti, hogy még több pénzt kapjanak Budapestet és az országot tönkretevő, vissza szivárgott kommunisták."

Lehet, hogy az elkövetkező napokban újabb nagy horderejű változások lesznek Budapesten?

Gyurcsányné, Dobrev-infó néven interaktív videóposztot osztott meg. Mint mondotta, bárki kérdezhet tőle, bármit.

Nem szeretnénk aktuálpolitikai kérdésekkel "szórakoztatni", mert véleményünk szerint, Gyurcsányné, az Apró-Dobrev család magyarokat elnyomó, hazaáruló múltja miatt, méltatlan Magyarország bármilyen szintű képviseletére.

Sokan és sokszor megkérdezték Gyurcsánynétól, hogy mikor költözik ki a Szemlőhegy úti villából, amelyet nagyapja, Apró Antal a törvényes magyar miniszterelnök, Nagy Imre meggyilkolásának vérdíjaként kapott?

Mikor kér bocsánatot az Apró-Dobrev klán bűneiért, és mikor tűnik el örökre családjával együtt a közéletből?

A kérdésekre válaszolhat a Dobrev-infóban is.