Auguszta napja van. | 2024.03.29

Az ellopott 167 milliárd forintból még az eget is zöldre festhetnék Budapesten

2019-11-27 10:39:00

A bezöldült kommunisták igazodva a nemzetközi baloldali trendekhez, a klímahisztéria magyarországi élharcosaiként tetszelegnek. Nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, zölddé akarják varázsolni Budapestet. Három markáns cél lebeg a szemük előtt: mindenhová fát ültetni, minden nemzeti érdeket megfúrni, mindenkit megcétézni.

A kommunisták legújabb zöldtrükkjeit (valamikor kékcédulás választási csalás trükkjeik voltak) beszopó budapestieknek köszönhetően, október 13-án számos kerületben és a fővárosban megnyerték a helyhatósági választásokat. Már másnap visszajöttek az európai demokraták, élükön az ordas nagy kommunista Havas Szófiával, és a fővárost megkárosító Demszky-korszak embereivel, akik azonnal beültek a jól fizető önkormányzati cégek vezetésébe.

Gyurcsány "Karácsonya" (Fotó M1Híradó)

Gyurcsány bábjaként mozgatott Karácsony Gergely kihirdette a klimavészhelyzetet. Budapestet csak felületesen ismerő főpolgármester jó példát mutatott, kerékpárral járt be munkahelyére, míg le nem bukott, hogy csak addig kerekezett, ameddig a sajtó látta. A zöldpiros Karácsony olyan komolyan veszi a budapesti klímaharcot, hogy klímavédelmi és fejlesztési főpolgármester-helyettesként, a párbeszédes Dorosz Dávid irányíthatja Budapest zöldre festését.

A baloldal szerint október 13-án felszabadult Budapest. Már kezdenek felsejleni a szabadság jelei. Az utcákon egyre több vizelettócsát és szarcsomót kerülgetnek a járókelők, szemetesek a közterületek, visszatértek a hajléktalanok és bárhol berendezkedhetnek. A felvidéki magyarokat jó szlovákokká buzdító, és román jelöltek mellett, az erdélyi magyarok ellenében kampányoló momentumosok, megpróbálják megakasztani a beruházásokat, az olimpia után megfúrni az atlétikai vb-t.

Sok pénz kell a baloldali klímaharchoz, ami az éhes posztkommunista klientúra jóllakatását jelenti. A folyamatosan tolvajozó elvtársaknak a saját portájukon kellene szétnézni. Az OLAF szerint, a 4-es metró beruházási költségének egyharmadát, 167 milliárd forintot, ellopták. Ez akkora összeg, hogy Budapest összes hajléktalanja, szép, új lakásba költözhetne. Ebből az egy esetből is látszik, hogy mire képes a baloldal. Mesterien tudnak lopni! Sokan kíváncsiak arra, hogy 2007-2013 közötti uniós pénzekből, hány ezer milliárd forintot nyúltak le a baloldali tolvajok?

Karácsony a klímavészhelyzet mellett egészségügyi vészhelyzetet is hirdetett Budapesten. Az egészségügyi reformjukat úgy lehetne összefoglalni, mindenkit megcétézünk, és akadályozzuk a szuperkórház építését.

Semmit nem változott a Gyurcsány vezette budapesti vöröszöldek 2010 előtti felfogása. Az egészségügyet, a hajléktalanságot, vagy bármilyen más problémát csak hangulatkeltésre használják, egyébként nagy ívben tesznek rá.

Október 13-án kaptak egy rendezett, fejlődő várost tele kasszával, amit majd 2010-hez hasonlóan lezüllesztenek, eladósítanak. Aztán jön majd egy új Tarlós, aki rendbe hozza a vöröszöldek vagy zöldvörösek rombolását.

(Nyitókép forrása az Internet)