Emma napja van. | 2024.04.19

A bolgár származású Gyurcsányné örül a magyar biztosjelölt kudarcának

2019-11-15 06:42:10

A Demokratikus Koalíció nevű posztkommunista szekta, családi vállalkozás bolgár származású EP-képviselője, Gyurcsányné, kárörvendően ujjongott, hogy csütörtökön ismét keresztbe tudtak tenni a magyar biztosjelöltnek.

DK EP-képviselői, köztük Gyurcsányné a háttérben dolgozott a magyar biztosjelölt megbuktatásán, a jobbikos Gyöngyösi Márton pedig a külügyi szakbizottságban támadta Várhelyi Olivért.

Gyurcsányné facebookos bejegyzése

Tragikomikus a helyzet. A zsidóktól lopott, a törvényes magyar miniszterelnök kivégeztetéséért kapott villában ma is ott lakó tömeggyilkos Apró Antal bolgár származású unokája Gyurcsányné, és korábban antiszemita elveket valló Jobbik képviselője karöltve küzd a magyar érdekek ellen.

A magyar lakosságnak csupán az 5,7 %-os támogatottságát bíró Gyurcsányné nem tesz egyebet, mint folytatja családja hagyományát, a hazaárulást.

"Az Apró-Dobrev-Gyurcsány klán eddigi élete csak a hazaárulásról, az elnyomásról, az 56-os megtorlás tömeggyilkosságáról, a harácsolásról, és a magyar érdekek megtorpedózásáról szól. Ez a kártékony família még soha, semmi jót nem tett a magyaroknak."

Gyurcsányné és a családi szekta ámokfutása megmutatja a kommunizmus igazi arcát. A posztkommunistákból összefújt szekta legeurópaibb pártnak állítja be magát. Ez azt jelentheti, hogy a Demokratikus Koalíciónak nincs igazi támogatottsága a magyar társadalomban, hiszen az EP-választáson a magyar lakosság 5,7 %-nak a támogatottságát kapta. Jó kommunista szokás szerint külföldön keresik azt az erőt, amellyel ezt a harmatgyenge támogatottságot megerősítik. Gyurcsányné a családi szekta támogatóit európai magyaroknak nevezi.

Kik ezek az „európai magyarok”? A 60-70-80 éves posztkommunisták, akik közül sokakat felelősség terhel a kommunista diktatúra működtetéséért. A rendszerváltás után nem vonták felelősségre őket, mert a mindent átszövő kommunista titkosrendőrség hálózata megvédte a bűnt elkövető kommunistákat. Ma ők az európai demokraták Magyarországon.A kérdés az, hogy meddig okozhatnak még kárt Magyarországnak ezek a demokratikus báránybőrbe bújt kommunista és globalista farkasok, akik megválasztott magyar képviselőként, az odaküldők érdekeinek a képviselete helyett, a külföldi érdekeket szolgálják?