Auguszta napja van. | 2024.03.29

Fekete hete volt Gyurcsánynénak és Gyurcsánynak

2019-11-10 19:09:00

Rossz hetet zárt a Gyurcsány házaspár, léket kapott a „rohadtnagyeurópaidemokratákvagyunk” imázsuk építése. November negyedikén a magyarok az 1956-os forradalom leverésére emlékeztek, ami történetesen a bolgár származású Gyurcsányné nagyapjához, a véreskezű Apró Antalhoz és kommunista bűntársainak hazaárulásához kapcsolódott.
Gyurcsányné Klárika a nemzeti gyásznapon a facbookon az Európai Egyesült Államokról zagyvált ahelyett, hogy bocsánatot kért volna azért, hogy véres kezű nagyapja 1957-ben, koncepciós perben kinyíratta Magyarország törvényes miniszterelnökét, Nagy Imrét. (Ma is abban a villában laknak, amelyet vérdíjként kapott Apró Antal a kommunista bűnbandától.)

Klárika azért is bocsánatot kérhetett volna, hogy az Apró-Dobrev klán tagjai kommunista titkosrendőrként, titkosszolgaként, együttműködve a szovjet KGB-vel és a bolgár titkosszolgálattal, a megszálló horda fegyvereinek árnyékában elnyomta a magyar nemzetet.

Apróék a rendszerváltás előtt a kommunizmust építették, ma pedig az Európai Egyesült Államokról ábrándoznak. 

Az Apró-Dobrev-Gyurcsány klán a diktatúrában is jól élt, és ma is milliárdosok.

Kit érdekel a kommunista diktatúrában kivégzett több ezer ember, több tízezer bebörtönzött és több százezer minden jogától megfosztott, internált politikai fogoly meghurcoltatása? Lényeg, hogy párszázezer posztkommunista voksával Brüsszelbe EP-képviselőként kijutott Gyurcsányné Klárika, folytassa az Apró-klán családi hagyományát, a magyarok gyűlöletét és a hazaárulást.

A pirosból zöldre váltó nemzetközi kommunisták segítségével, a magyar lakosságnak csupán az 5,75 %-ának a támogatottságát bíró, Demokratikus Koalíció néven futó posztkommunista szekta színeiben romboló Gyurcsányné Klárika, a héten újabb támadást intézett Várhelyi Olivér biztosjelölt megfúrására.

Szerdán örömhírben számolt be a facebookon, hogy David MacAlister az EP külügyi bizottság elnöke szerint, nincs jelölt a szomszédságpolitika és bővítéspolitika biztosi posztra. Klárikának nem sikerült az ármánykodás, mert már másnap egy kiadós orbánozással körített poszttal, cáfolta az előző napi örömujjongását.

Kiderült, mégis Várhelyi Olivér a szomszédságpolitika és bővítéspolitika biztosi poszt várományosa.

Valami nincs rendben az EP háza táján. A kommunista diktatúrát működtető, annak minden előnyét élvező bűnözők „európaidemokraták” csemetéi tanítják az egykori elnyomottakat a demokráciára.

Az utód jogi értelemben nem felelős felmenői tettéért, azonban Gyurcsányné Klárikának morális okokból el kellene ítélni nagyapjának, Apró Antalnak a hazaárulását, a politikai gyilkosságokban játszott szerepét, a magyar nemzet több évtizedes elnyomását.

Lehet-e valaki „európaidemokrata”, aki nem követi meg az áldozatokat és az elnyomott magyarokat azokért a bűnökért, amit a családja követett el? Ha Gyurcsányné Klárika valóban „európaidemokrata”, vagy csak egyszerűen demokrata lenne, bocsánatot kérne az áldozatoktól, kiköltözne a Nagy Imre vérdíjaként kapott villából, visszaadná a harácsolt vagyont a magyar nemzetnek, és rávenné az Apró-Dobrev-Gyurcsány klán többi tagját, hogy tűnjenek el a közéletből.

A haladó nyugaton sokan felhördülnének, ha egy Göring unoka EP-képviselőként okítaná a németeket a demokráciára, de hallgatnak, amikor egy véreskezű kommunista diktátor unokája „európaidemokráciából” leckézteti a magyarokat.

November hetedikén Erdogan látogatása kapcsán, Gyurcsányné Klárika és a DK EP-képviselői kétségbeesett levelet küldtek az ep-képviselőknek azzal a mocskos szándékkal, hogy az uniós-politikusokat Várhelyi Olivér ellen uszítsák.

Gyurcsányné Klárika, Molnár Csaba, Rónai Sándor, Ara-Kovács Attila egyetlen sorral nem emlékezett meg november 4-én a nemzeti gyásznapról és 1956-ról. Valószínűleg tilos a szélsőséges posztkommunista párt politikusainak megemlékezni az 1956-os forradalom eseményeiről, mert szembesülnének az Apró-Dobrev-Gyurcsány klán gaztetteivel.

Gyurcsány Ferenc iszogat a berlini repülőtéren (Forrás: Informátor facebook)

Gyurcsány Ferencnek sem volt jobb hete. Támadják Czeglédy Csaba miatt. A Momentum azt kifogásolja, hogy 2010 előtt adócsalásért, számviteli fegyelem megsértéséért elítélt, büntetőeljárás hatálya alatt álló ügyvéddel akarják a DK-s polgármesterek uralta önkormányzatok átvilágítását elvégeztetni.

Szombaton a berlini repülőtéren lefotózták Gyurcsányt, amit alkoholt kortyolgatott. A kommunista diktatúra KISZ-es vezéregyéniségét állítólag azért hívták Berlinbe november 9-én, hogy tartson előadást a berlini fal leomlásának 30 éves évfordulóján. Miről tartott előadást? Hogyan árultuk és nyomtuk el az elvtársakkal a magyar népet 1990 előtt? A szervezők nem találtak hiteles előadót?

(Nyitókép Gyurcsányné Dobrev Klára. Forrás PestiSrácok)