József napja van. | 2024.03.19

Turizmus.com: megújulási programot tervez a Hunguest szállodalánc

2019-10-15 19:10:00

A stabil tulajdonosi és a kedvező gazdasági háttér jó alap a teljes Hunguest szállodaláncot érintő megújulási programhoz - mondta Gál Miklós, a tulajdonos Opus Global Nyrt. vezérigazgatója a Turizmus.com szakmai magazinnak.

    A lap kedden megjelent számában a vezérigazgató kifejtette, középtávú terv a szállodák kategóriaváltása, ami nemcsak az ingatlanok állapotában, de a szolgáltatások színvonalának minőségében is szintlépést jelent majd.
    Gál Miklós elmondta, nagyszabású fejlesztési terv kidolgozásába kezdtek külföldi szakértőkkel, a tervek megvalósításához a számítások szerint több tízmilliárd forintra lesz szükség.
    Az Opus turisztikai üzletágának eredményét illetően a vezérigazgató arra számít, hogy a tavalyi után idén újra rekordévet zár a Hunguest szállodalánc, amelynek árbevétele meghaladhatja a 30 milliárd forintot, ezzel 2017-hez képest megduplázza az árbevételét.
    Hülvely István, a szállodavállalat vezérigazgatója a lapnak elmondta: a Hunguest Hotels stabilan őrzi piacvezető helyét a belföldi turizmusban, és 2019-ben újabb sikeres évet zárhat.
    Kiemelte azt is, hogy az idei lehet a kedvező adózású pihenőkártya eddigi legerősebb éve, az első nyolc hónapban több mint 30 százalékkal több pénzt váltottak be SZÉP-kártyáról a Hunguest Hotels magyar vendégei, mint az előző év azonos időszakában.