Gedeon napja van. | 2024.03.28

Kocsis Máté: Karácsony Gergely teljesen alkalmatlan Budapest vezetésére

2019-09-28 17:38:07

A kiszivárgott hangfelvétel újabb bizonyíték arra, hogy Karácsony Gergely teljesen alkalmatlan Budapest vezetésére, hiszen még a saját háza táján sem tud rendet tartani - mondta a Fidesz frakcióvezetője és budapesti elnöke szombaton.

    Karácsony Gergely "őszödi beszéde" két napja került nyilvánosságra, arra kellene mielőbb "épelméjű magyarázatot" adnia, hogy hogyan kell érteni az általa elmondottakat - tette hozzá Kocsis Máté.
    Ez az egész ügy újabb bizonyíték arra, hogy Karácsony Gergely teljesen alkalmatlan Budapest vezetésére, hiszen még a saját háza táján sem tud rendet tartani, és teljesen mást mond a nyilvánosság előtt, mint zárt körben - mondta.
    Kocsis Máté közölte, nem ez az első eset, amikor Karácsony Gergely ilyen kínos ügyekbe keveredik.
    Korábban a saját párttársa rögzítette egy beszélgetésüket, ami szintén kínos helyzetbe hozta - tette hozzá.
    Azt mondta, a mostani felvétel még kínosabb: mást mond zárt körben, mint amit a nyilvánosság előtt.
    A felvétel szerint azt állítja, hogy őt Tóth Csaba, a zuglói szocialisták elnöke megfenyegette, és a nyilvánosság előtt is őt teszi felelőssé azért, hogy a kerületi parkolási szerződések - amelyeket egyébként aláírt - egy piszkos alku eredménye - közölte Kocsis Máté, megjegyezve: ez ellentmondásos.
    Erre fel Tóth Csaba szombaton közzétett egy képet, ahol "felhőtlenül ölelkeznek" Karácsony Gergellyel - mondta a fideszes politikus. Hangsúlyozta: teljesen nyilvánvaló, hogy ezzel a fotóval is becsapják a budapestieket.
    Olyan hamis képet állítanak be, mintha felhőtlen lenne a viszony, miközben a kiszivárgott hangfelvételen arról beszél, hogy őt Tóth Csaba, nem is először, megfenyegette - mondta.
    Kocsis Máté szerint azért is kínos a felvétel Karácsony Gergely számára, mert két politikustársát, Tüttő Katát és Gy. Németh Erzsébetet gyakorlatilag teljesen alkalmatlannak és reménytelennek, rossz jelöltnek tart. Eközben a választási kampányban, a nyilvánosság előtt őket ajánlja a választók figyelmébe, őket támogatja.
    Rossz nézni Karácsony Gergely kínosabbnál kínosabb bukdácsolását, és azt, hogy ezekkel az ügyekkel kapcsolatban egyre szerencsétlenebb magyarázkodásokba gabalyodik. Rossz nézni a "Párbeszéd pancser-polgármesterét" akkor is, amikor egymásnak ellentmondó nyilatkozatait "egyszerű és zavarodott" hazugságokkal próbálja cáfolni - mondta.
    "Teljesen világos, hogy Karácsony Gergely már Zugló vezetésére is alkalmatlan volt, és teljesen világos, hogy Budapest vezetésére is az lenne" - fogalmazott Kocsis Máté.