Gedeon napja van. | 2024.03.28

Torlódik a forgalom a Hungaroring és a főváros között

2019-08-04 19:31:00

Sok autó tart az M3-as autópályára Budapest felé a Hungaroring felől, ahol véget ért a Forma 1-es verseny, torlódik a forgalom - közölte az Útinform vasárnap késő délután a honlapján.

    Azt írták, a Hungaroring felől az M3-as autópálya 19-es kilométerénél az új csomópontnál, valamint a mogyoródi csomópontnál lehet ráhajtani az M3-asra, ahol már telítettek a sávok. A forgalmat a versenypályától az M3-as autópályáig rendőri segítséggel irányítják, az autópályán Mogyoród térségében és az M0-s autóúttól a főváros felé vezető szakaszon is csak lépésben lehet haladni.
    Hozzátették: nemcsak az M3-ason, hanem a környező alsóbb rendű utakon is nagy a zsúfoltság: telített a 3-as főút is Aszód és Kistarcsa között.
    A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon azt közölte: a Hungaroring környékén lévő utak mindegyike - Mogyoród és Szilasliget felé is - csak egy irányba, a versenypályától kifelé járható.
    A parkolókból és a környező utakról a járművek távozása várhatóan az esti órákig eltart, a forgalmirend-változást a rendőrség ezért a szükséges ideig fenntartja.