József napja van. | 2024.03.19

Több mint negyven fürdő vesz részt a Strandok éjszakáján

2019-07-16 17:05:00

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte - mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott keddi sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.

    A kezdeményezés célja a kezdetektől az volt, hogy megismertesse a magyar fürdőket és fürdőkultúrát a hazai és a nemzetközi nagyközönséggel - emlékeztetett a szervezet elnöke. 
    Beszámolt arról is, hogy évről évre nő az esemény látogatóinak száma, tavaly meghaladta a 40 ezer főt.
    A 10. évfordulóját ünneplő Strandok éjszakájához idén olyan fürdők, uszodák, strandok számára is csatlakoznak, amelye még nem tagjai a szövetségnek - tette hozzá.
    A Strandok éjszakájához csatlakozott létesítmények pénteken meghosszabbított nyitva tartással várják a vendégeket, akik színes programkínálattal találkozhatnak - tájékoztatott Balogh Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség főtitkára. 
    A fürdőkben változatos zenei programokkal, élő koncertekkel, sztárvendégekkel, DJ-kel várják a fürdőzőket. A zenei programok mellett tematikus szaunaprogramok, csúszdaverseny, aerobic és egyéb sportprogramok, habparty, lézershow és tűzzsonglőrök szórakoztatják a közönséget.
    A programokról a www.furdoszovetseg.hu oldalon lehet részletesen tájékozódni.

 



Képújság
Sajómente Média Alapítvány