Auguszta napja van. | 2024.03.29

Fidesz: a Jobbik nézzen tükörbe!

2019-05-21 15:59:00

A Jobbik nézzen tükörbe, hogy lássa, ki gondolja és ki nem gondolja komolyan a bevándorlás elleni fellépést - közölte kedden a Fidesz az MTI-vel.

    A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte, hogy Jakab Péter, a Jobbik EP-listájának harmadik helyén szereplő frakcióvezető-helyettes azzal vádolta tiszaújvárosi sajtótájékoztatóján a kormányt, hogy nem gondolja komolyan hétpontos bevándorlásellenes csomagját, és azt mondta, az ő hétpontos bevándorlásellenes akciótervének valójában van egy nyolcadik pontja is. Ez az eltitkolt nyolcadik pont úgy hangzik, hogy az első hét pontot nem gondoltuk komolyan - mondta.
    A Fidesz erre reagálva azt írta, a Jobbikra soha nem lehet számítani Magyarország védelmében, a hatalomért és pénzért összeborultak a Soros-hálózattal, Gyurcsányékkal és ma már Brüsszel érdekeit képviselik. Nem szavazták meg a migránsok betelepítését tiltó alaptörvény-módosítást sem, és most azon "erőlködnek", hogy összemossák a legálisan, átmeneti időre és dolgozni érkező vendégmunkásokat az Európát elárasztó afrikai és közel-keleti migránsokkal - olvasható a Fidesz közleményében.