Auguszta napja van. | 2024.03.29

Fidesz: ha Gyurcsányékon múlna, a migránsoknak több, a magyaroknak kevesebb pénz jutna 

2019-05-14 16:59:00

A Fidesz szerint ha "Gyurcsányékon, Brüsszelen és a többi bevándorláspártin" múlna, akkor a migránsoknak több, az európai uniós tagállamoknak és a magyar embereknek viszont jóval kevesebb pénz járna.

    A nagyobbik kormánypárt keddi közleményében arra reagált, hogy Dobrev Klára, a DK európai parlamenti (EP-) listájának vezetője európai uniós testület létrehozását sürgette az EU-s források elosztására.
    A Fidesz szerint "Gyurcsányné" mint az uniós források elosztásáért felelős egykori vezető személyesen is felelős azért, hogy a baloldali kormányok alatti korrupció és alkalmatlanság miatt a Magyarországnak járó támogatások harmadát "veszni hagyták, ellopták és külföldre vitték". 
    "Ha Gyurcsányékon, Brüsszelen és a többi bevándorláspártin múlna, akkor a migránsoknak több, a tagállamoknak és a magyar embereknek jóval kevesebb pénz járna, mert ők minden erre irányuló javaslatot megszavaznak az Európai Parlamentben és azért lobbiznak, hogy pénzügyileg is megbüntessék a bevándorlást elutasító országokat" - áll a közleményben. 
    Magyarországnak nem olyan képviselőkre van szüksége, akik Brüsszelt képviselik Magyarországon, hanem olyanokra, akik a magyar embereket képviselik Brüsszelben - írták.