Gedeon napja van. | 2024.03.28

Hubay György: Magyarország nem akar bevándorlók országa lenni

2019-04-29 17:15:00

Brüsszelben is Magyarország az első, továbbra is folytatódik az aláírásgyűjtés Miskolcon is - mondta Hubay György, a Fidesz miskolci országgyűlési képviselője a borsodi megyeszékhelyen hétfőn. 

    A politikus sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: minden egyes aláírás bizonyítja azt, hogy Magyarország nem akar bevándorló ország lenni, a május 26-ai európai parlamenti (EP-) választás tétje nagy, az, hogy sikerül-e megváltoztatni a jelenleg bevándorláspárti brüsszeli politikát, megvédeni a magyar emberek és az európai emberek érdekeit.
    Magyarországnak olyan embereket kell küldeni Brüsszelbe, akik megvédik a magyarok és Magyarország érdekeit, nem pedig Brüsszel érdekeit fogják képviselni itt - mondta.
    A kormánypárti országgyűlési képviselő hozzátette: arra kérnek mindenkit, hogy akinek fontos Magyarország jelene, biztonsága, fontos gyermekei és unokái jövője, azok támogassák Orbán Viktor programját. Miskolcon is az emberek nyugalomban, békességben és biztonságban szeretnének élni, Magyarországot szeretnénk megőrizni Magyarországnak - fogalmazott.