Tivadar napja van. | 2024.04.20

Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó sok millió patkány ellen küzd a hatalomért?

2019-04-28 08:44:00

Patkánynak nevezett sok millió magyart az ATV műsorában az MSZP országgyűlési képviselője, Bangóné Borbély Ildikó. A haladó és nagyon demokratikus ellenzéki politikusok, köztük a legeurópaibb, legdemokratább, leghaladóbb, csak szuperlatívuszokkal becézhető Tordai Bence, a Párbeszéd Magyarországért országgyűlési képviselője, az ATV hétfő reggeli műsorában próbálta az őrjöngéseiről hírhedté vált Bangónét felmenteni. Horváth Csaba MSZP politikus azt bizonygatta, nincs miről beszélni, mert Borbélyné már bocsánatot kért.

Ezek a szerecsenmosdató reakciók sejtetik, hogyan gondolkodnak a baloldal prominensei a jobboldali szavazókról.

Téved aki úgy véli, hogy az MSZMP utódpártjában, az MSZP-ben ülők, valójában a kommunista diktatúra szellemei örökösei, kibújtak bőrükből és egyenrangú polgárként tekintenek a jobboldali szavazókra.

A kommunisták mindig gyűlölték a tőlük "másképp gondolkozókat".

Ennek elsősorban azért van jelentősége, mert rávilágít arra a tényre, hogy Magyarországon a posztkommunisták képviselte „demokráciának” nincs valós társadalmi támogatottsága, tömegbázisuk, a kommunista diktatúrában szocializálódott idős korosztály pedig évről-évre fogy, míg a Fidesz támogatottsága egyre nő.

A Fidesz támogatottságának folyamatos növekedése elképesztő dühöt vált ki a posztkommunistákból, és egyre távolabb kerülnek a hőn áhított hatalom megszerzésétől.

Frusztráltságukat tovább fokozza, hogy az elmúlt évtizedekhez hasonlóan, nincs olyan külső erő, amely rá tudná kényszeríteni a posztkommunista demokratákat a magyar társadalomra. 

Bangóné patkányozós botrányának kirobbanása óta az MSZP és a haladó baloldali elit megpróbálja felmenteni az MSZP országgyűlési képviselőjét, üzenve a magyar társadalom sok milliós jobboldali szavazótáborának, egyetértünk Bangóné Borbély Ildikóval

Azért nem tudjuk a Fideszt leváltani, mert Ti a patkányok, rászavaztok!

A Fidesz rövidfilmje szemléletesen mutatja be a haladó baloldal hangjának gondolatait a magyar jobboldali társadalomról.